Despre noi

Dacă ne-ați întreba de ce am pornit pe acest drum, am putea să vă spunem cu certitudine, că din pasiune pentru mâncarea gustoasă și sănătoasă am construit totul.

Defapt, visul nostru a fost să creăm mai mult decât un restaurant. Ne-am dorit să putem oferi o întreagă experiență atinsă de eleganță și autenticitate.

Ne-am dorit să avem un loc special, care să placă musafirilor noștri și în care să revină cu plăcere.

De aceea, elemente ale poveștii noastre se regăsesc în decor, în felul în care am organizat spațiul, în felul în care rețetele și-au găsit locul în meniu.

Credem că atunci când există dăruire, ”decorul” e complet.

 

Restaurant 

Momentele petrecute alături de oaspeţi sunt cele mai frumoase amintiri ale noastre. De aceea, ne dorim să găzduim în continuare cele mai preţioase evenimente:  zile de naştere, zile onomastice, reuniuni de familie sau de birou sau orice alte momente deosebite.

Așadar, fie că aniversați un eveniment deosebit din viața dumneavoastră sau organizați o cină de afaceri, restaurantul nostru este alegerea care nu vă va dezamăgi!

Restaurant Antica Trattoria
Terasa Antica Trattoria

Terasa

Ne bucurăm de o terasă generoasă, cu un design unic, ideal pentru evenimentul tău în serile călduroase. Echipa noastră este pregătită pentru a pune la punct toate detaliile şi vă oferă întreg suportul. Tu trebuie doar să ne suni, de restul ne ocupăm noi!